Matematik

Haster!!

26. september 2007 af vatos-tommy (Slettet)
Jeg har 2 vektorer a og b

for de 2 gælder der:

|a| =2 |b| = 3 |a+b|=3

Beregn gradtalletfor vinklen mellem a og b?

Hvordan griber jeg dette an ?

Jeg har 2 vektorer a og b

for de 2 gælder der:

(2a-b)*(a+b)=45 |a| =6 og a*b =-2

beregn længden af b
gradtallet for vinklen mellem a og b

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Det står der altså temmelig meget om herinde, søg på "gradtallet" for eksempel

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2007 af ibibib (Slettet)

Udregn (a+b)² som en hjælp.

Skriv et svar til: Haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.