Matematik
matematik-help c",)
19. maj 2004 af
220986 (Slettet)
hey...
kan i hjælpe mig med følgende opgave?
indkøbsprisen pr. stol er 183,08 euro. kursen på euro er 742,846.
1) beregn indkøbsprisen pr. stol i danske kroner.
er det: (183,08 * 742,846)/100 = 1360,00 kr...?
håber på bekræftelse c",)
kan i hjælpe mig med følgende opgave?
indkøbsprisen pr. stol er 183,08 euro. kursen på euro er 742,846.
1) beregn indkøbsprisen pr. stol i danske kroner.
er det: (183,08 * 742,846)/100 = 1360,00 kr...?
håber på bekræftelse c",)
Svar #1
19. maj 2004 af ababab (Slettet)
Jeg mener at du har gjort det rigtige...
men det er bedst, hvis du lige får det bekræftet af andre også... c",)
men det er bedst, hvis du lige får det bekræftet af andre også... c",)
Svar #2
19. maj 2004 af starF (Slettet)
Kursen er på euro er 742,846.
Hvad vil det sige?
Det vil sige at 100 euro koster 742,846 danske kr.
Hvad koster en euro så?
Den koster: 742,846kr/100euro=7,42846 kr/euro
Hvor mange penge vil du have omregnet til danske kr? 183,08 euro.
OK så siger du:
183,08 euro*7,42846 kr/euro=1360,00 kr
Det er en måde at huske det på, hvis man ikke er god til at regne. ;)
Hvad vil det sige?
Det vil sige at 100 euro koster 742,846 danske kr.
Hvad koster en euro så?
Den koster: 742,846kr/100euro=7,42846 kr/euro
Hvor mange penge vil du have omregnet til danske kr? 183,08 euro.
OK så siger du:
183,08 euro*7,42846 kr/euro=1360,00 kr
Det er en måde at huske det på, hvis man ikke er god til at regne. ;)
Skriv et svar til: matematik-help c",)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
