Matematik

Reducering

02. oktober 2007 af Sussi-pigen (Slettet)
Hej morgenfriske mennesker
Jeg mangler akkut hjælp til reducering.

-3(5a+ab)+(3b-2)* 5a

Nogen der kan hjælpe? Jeg har brugt så meget tid på den nu, men kan bare ikke finde ud af den. Please hjælp! (:
På forhånd tak :D

//Sanne

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

-3(5a+ab)+(3b-2)* 5a =
-15a-3ab+15ab-10a =
osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2007 af Esbenps

-3(5a+ab)+(3b-2)* 5a =

-3*5a - 3*ab + 3b*5a - 2*5a =

...

Fortsæt selv...

Svar #3
02. oktober 2007 af Sussi-pigen (Slettet)

Ihh, tak (:


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.