Matematik

Reducering

04. oktober 2007 af PolleBabzen (Slettet)
Reducér udtrykket 7(2a+3b)-2c(6a - 3b)
A = 4 & B = 3

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Mener du a=4 og b=3? Så er det vel bare at indsætte de værdier og gange ind i parenteserne.

Svar #2
04. oktober 2007 af PolleBabzen (Slettet)

nogen der gider og regne den ud?(:

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Prøv selv først..

Svar #4
04. oktober 2007 af PolleBabzen (Slettet)

Har jeg skam gjort!(:

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Så skriv hvad du får så der kan tjekkes op på det.

Svar #6
04. oktober 2007 af PolleBabzen (Slettet)

Okay laver den lige om ldit så

Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.