Matematik
Kugles rumfang
04. oktober 2007 af
sukkertrold-xD (Slettet)
En kugles rumfang og overfladeareal er givet ved
V=4/3*pi*r^3
A=4*pi*r^2
A) Opstil en formel, der beskriver sammenhængen mellem kuglens volume og overfladeareal?
Mit resultat er:
V=1/3*4*pi*r^2*r=1/2*r*A
Kan det passe eller?
V=4/3*pi*r^3
A=4*pi*r^2
A) Opstil en formel, der beskriver sammenhængen mellem kuglens volume og overfladeareal?
Mit resultat er:
V=1/3*4*pi*r^2*r=1/2*r*A
Kan det passe eller?
Skriv et svar til: Kugles rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
