Matematik

Hvordan bliver sin^3(x) til (1-cos^2(x))*sin(x)

04. oktober 2007 af Katrine1912 (Slettet)
Hvordan kan ovenstående ske?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Fordi at
(1-cos^2(x))=sin^2(x) da
sin^2(x)+cos^2(x)=1.

Svar #2
04. oktober 2007 af Katrine1912 (Slettet)

Så er sin^3(x) Det samme som sin(x)^3?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2007 af mathon

sin^3(x) = sin^2(x)*sin(x) = (1-cos^2(x))*sin(x),

da cos^2(x) + sin^2(x) = 1

Svar #4
04. oktober 2007 af Katrine1912 (Slettet)

Så er sin^3(x) Det samme som sin(x)^3?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2007 af Molle (Slettet)

Ja, sin³(x) er den gængse skrivemåde.

Svar #6
04. oktober 2007 af Katrine1912 (Slettet)

ok, tak

Skriv et svar til: Hvordan bliver sin^3(x) til (1-cos^2(x))*sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.