Matematik
Logaritme
07. oktober 2007 af
zhandra (Slettet)
HEj (:
Hvordan kan jeg løse denne ligning ved hjælp af beregning ?
log(x-8)= 1,24
Hvordan griber man den an ?
på forhånd mange tak :D
Hvordan kan jeg løse denne ligning ved hjælp af beregning ?
log(x-8)= 1,24
Hvordan griber man den an ?
på forhånd mange tak :D
Svar #2
07. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
Der gælder at:
10^log(x) = x
Så derfor kan du skrive:
log(x-8)= 1.24
10^log(x-8) = 10^(1.24)
x - 8 = 10^(1.24)
10^log(x) = x
Så derfor kan du skrive:
log(x-8)= 1.24
10^log(x-8) = 10^(1.24)
x - 8 = 10^(1.24)
Svar #3
07. oktober 2007 af zhandra (Slettet)
Mange tak for hjælpen :) Har fundet facit :D
fortat god søndag !
fortat god søndag !
Skriv et svar til: Logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
