Matematik
Associativ
08. oktober 2007 af
math-freak++ (Slettet)
0 = 0 + 0 + 0 + 0 + ...
0 = (1 - 1) + (1 - 1) + (1 - 1) + ...
0 = 1 - 1 + 1 - 1 + 1 - 1 + ...
0 = 1 + (-1) + 1 + (-1) + 1 + (-1) + ...
0 = 1 + (-1 + 1) + (-1 + 1) + (-1 + 1) + ...
0 = 1 + 0 + 0 + 0 + ...
0 = 1 ?
Hvorfor er den ikke associativ?
0 = (1 - 1) + (1 - 1) + (1 - 1) + ...
0 = 1 - 1 + 1 - 1 + 1 - 1 + ...
0 = 1 + (-1) + 1 + (-1) + 1 + (-1) + ...
0 = 1 + (-1 + 1) + (-1 + 1) + (-1 + 1) + ...
0 = 1 + 0 + 0 + 0 + ...
0 = 1 ?
Hvorfor er den ikke associativ?
Skriv et svar til: Associativ
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
