Matematik

isolering af t

08. oktober 2007 af moha2100 (Slettet)
Hej Jeg har 4 opgaver som jeg undrer mig over

a) 3*t+a=b isolerer t
b) t.t-4=a isolerer t
c) E=P*t isolerer t
d)s= 1/2at.t

Jeg har prøvet men jeg synes at det er svært og vil gerne have det forklaret trinvis.
mvh
moha2100



Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2007 af JonesJ2 (Slettet)

hvad betyder t.t ! :S

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2007 af Riemann

a)
træk a fra på begge sider og divider med 3.

b)Såfremt t.t=t^2 kan du bare addere 4 ligningen og så tage kvadratorden (sørg for både at få den positive og negative rod med).

c)
Prøv selv.

d)
samme metode som i b)

Svar #3
09. oktober 2007 af moha2100 (Slettet)

t*t er t^2

Svar #4
09. oktober 2007 af moha2100 (Slettet)

d) s-at=1/2*t^2

Svar #5
09. oktober 2007 af moha2100 (Slettet)

altså skal detr tage kvadrat rod af 4 og a og t 2+a*1/2=t

Skriv et svar til: isolering af t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.