Matematik
Haster
09. oktober 2007 af
annika-bg (Slettet)
Nogen som har lyst til at hjælpe med denne opgave?
Ligninger og uligheder.
EN LASTBIL TRANSPORTERER TO SLAGS KASSER, SMÅ OG STORE. LASTEN VEJER 3810 KG OG FYLDER 4000 LITER. EN LILLE KASSE VEJER 30 KG OG RUMMER 25 LITER, EN STOR KASSE VEJER 50 KG OG RUMMER 60 LITER. HVOR MANGE KASSER AF HVER SLAGS BESTOD LASTEN AF?
På forhånd tak!
Ligninger og uligheder.
EN LASTBIL TRANSPORTERER TO SLAGS KASSER, SMÅ OG STORE. LASTEN VEJER 3810 KG OG FYLDER 4000 LITER. EN LILLE KASSE VEJER 30 KG OG RUMMER 25 LITER, EN STOR KASSE VEJER 50 KG OG RUMMER 60 LITER. HVOR MANGE KASSER AF HVER SLAGS BESTOD LASTEN AF?
På forhånd tak!
Svar #1
09. oktober 2007 af sveegaard (Slettet)
Du kan prøve to ligninger med to ubekendte, for:
a*30 + b*50 = 3810 (vægt)
a*25 + b*60 = 4000 (liter)
a*30 + b*50 = 3810 (vægt)
a*25 + b*60 = 4000 (liter)
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
