Matematik
Projektion
10. oktober 2007 af
john_b (Slettet)
Projektionen a1-vektor, af a-vektor på b-vektor er bestemt ved:
a1-vektor=1/25*(6,8)
Bestem |b-vektor| når a-vektor prikket med b-vektor=2
Nogen som kan hjælpe, for tror ikke helt jeg forså den.
a1-vektor=1/25*(6,8)
Bestem |b-vektor| når a-vektor prikket med b-vektor=2
Nogen som kan hjælpe, for tror ikke helt jeg forså den.
Svar #1
10. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
Kig på din projektionsformel, hvis du plotter dine oplysninger ind i dén, så er der kun én ubekendt... Løs denne ligning.
Projektionen af vektor a på b er:
a1=(vektor-a * vektor-b /|vektor-b|^2)*vektor-b
Projektionen af vektor a på b er:
a1=(vektor-a * vektor-b /|vektor-b|^2)*vektor-b
Skriv et svar til: Projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
