Tysk
I min fritid - Oversæt
23. maj 2004 af
Ms. Mnaybez (Slettet)
Jeg sidder her og skal til eksamen på tirsdag. Og det ville gøre mig rigtig glad hvis der var et venligt menneske der gad hjælpe mig med at oversætte dette stykke tekst.
:::::::::
I min fritid er jeg sammen med min kæreste Jonas og mine veninder. Når jeg kommer hjem fra skole, laver jeg mine lektier og hygger mig med min kæreste. Normalt træner jeg fem gange om ugen atletik. Men lige for tiden er jeg skadet i hoften og skal holde pause i 3-4 uger. Det betyder meget for min form, og for mine præstationer efterfølgende. Jeg er nemlig på landsholdet i atletik, og hvis man ikke præstere godt nok ryger man af holdet. Og det vil jeg ikke. Mange af mine weekender går for det meste med en eller anden form for atletik, men nu da jeg er skadet, er der lidt mere tid til kæresten, veninder og familie.
:::::::::
I min fritid er jeg sammen med min kæreste Jonas og mine veninder. Når jeg kommer hjem fra skole, laver jeg mine lektier og hygger mig med min kæreste. Normalt træner jeg fem gange om ugen atletik. Men lige for tiden er jeg skadet i hoften og skal holde pause i 3-4 uger. Det betyder meget for min form, og for mine præstationer efterfølgende. Jeg er nemlig på landsholdet i atletik, og hvis man ikke præstere godt nok ryger man af holdet. Og det vil jeg ikke. Mange af mine weekender går for det meste med en eller anden form for atletik, men nu da jeg er skadet, er der lidt mere tid til kæresten, veninder og familie.
Svar #2
23. maj 2004 af Ms. Mnaybez (Slettet)
In meine frezeit bin ich mit mein freund und meine freundin zusammen. Wann ich zu hause kommen, macht ich meine hauseaufgabe, und hygger mit mein freund. Normal traniert ich fünf tage am woche atletik, Aber ich bin krank für zeit in meine hofte und muss ein pause in 3-4 wochen. Dass bedudet viele für mein kondition, und für meine præstationer efterfølgende. Ich bin namlich aus die landsholdet in atletik, und hvis man nicht præstere gut nok ryger man aus die team... mere kan jeg ikke rigtig er ikke så godt til det med tysk så er der ikke et venligt menneske der kan hjælpe mig med at oversætte til korrekt tysk???
Svar #3
23. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
Du får lige et par hints i første omgang:
in (uden bevægelse) styrer dativ
hjemme = zu Hause, hjem = nach Hause
Normalt = normalerweise
Navneord skal altid stå med stort.
det = das, at = dass
præstere = leisten (slå den slags op i ordbogen)
in (uden bevægelse) styrer dativ
hjemme = zu Hause, hjem = nach Hause
Normalt = normalerweise
Navneord skal altid stå med stort.
det = das, at = dass
præstere = leisten (slå den slags op i ordbogen)
Skriv et svar til: I min fritid - Oversæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
