Matematik
differentialregning (:
16. oktober 2007 af
geschwin (Slettet)
Hej, er der nogen som kan hjælpe?
Hvad er stamfunktionen til:
1) f(x)= 2x-2
2) f(x)= 6x-1
3) f(x)= 2x-3
Hvad betyder stamfunktionerne?
Hvad er stamfunktionen til:
1) f(x)= 2x-2
2) f(x)= 6x-1
3) f(x)= 2x-3
Hvad betyder stamfunktionerne?
Svar #1
16. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
(1) Angående overskriften, så er det integralregning, eftersom du skal finde stamfunktioner.
(2) Brug, at integraler er lineære, det vil sige, at
\,dx = a\cdot\int x\,dx - b\cdot\int dx $)
for a og b konstanter.
(3) Jeg forstår ikke hvad du mener med ``Hvad betyder stamfunktionerne?''.
(1) Angående overskriften, så er det integralregning, eftersom du skal finde stamfunktioner.
(2) Brug, at integraler er lineære, det vil sige, at
for a og b konstanter.
(3) Jeg forstår ikke hvad du mener med ``Hvad betyder stamfunktionerne?''.
Skriv et svar til: differentialregning (:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
