Matematik
ligningsproblemmer
19. oktober 2007 af
pibm (Slettet)
har en ligning jeg skal have hjælp til
skal finde ud af hvad "Vo" i ligningen
T=(V-Vo)/a
Vo=2
a=9.8
V=51
T=5
bare så i kan regne på det
på forånd tak for hjælpen
skal finde ud af hvad "Vo" i ligningen
T=(V-Vo)/a
Vo=2
a=9.8
V=51
T=5
bare så i kan regne på det
på forånd tak for hjælpen
Skriv et svar til: ligningsproblemmer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
