Matematik
1066, :O:O
22. oktober 2007 af
the-tharchan (Slettet)
hey, i nedenstående tabeller fremhgår nogle af funktionsværdierner for funktionerne f og g
x 1 2 3
f(x)-2 3 0
x 2 3 4
g(x) 1 4 2
bestem g(f(2)) og f(g(4))
x 1 2 3
f(x)-2 3 0
x 2 3 4
g(x) 1 4 2
bestem g(f(2)) og f(g(4))
Svar #1
22. oktober 2007 af Mester_Bean (Slettet)
* Bestem først f(2) fra første tabel, ved at aflæse ud fra x=2
* Den fundne værdi f(2) må da være din x-værdi i g(x).. Derfor aflæser du g(f(2)) ud fra din anden tabel
Samme procedure ved anden funktion
* Den fundne værdi f(2) må da være din x-værdi i g(x).. Derfor aflæser du g(f(2)) ud fra din anden tabel
Samme procedure ved anden funktion
Svar #2
22. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
hvis vi nu tager den første som eksempel så findes den ved:
f(2)=3, heraf er: g(f(2))=g(3)
Og idet, g(3)=4, så er g(f(2))=4
f(2)=3, heraf er: g(f(2))=g(3)
Og idet, g(3)=4, så er g(f(2))=4
Skriv et svar til: 1066, :O:O
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
