Matematik
Diff.ligning!!!!!!
22. oktober 2007 af
Fugl89 (Slettet)
Hej
Har en opgave her som jeg er kørt død i...
Det indre af en dyb skål har form som det omdrejningslegeme der fremkommer når funktionen
f(x)=kvadratrod af x (x>=0)
roteres 360 grader om førsteaksen.
Skålen fyldes med væske der tilføres med en konstant hastighed c pr. tidsenhed
Først skal jeg bestemme væskens rumfang som funktion af dybden h - Det har jeg gjort.... MEN
b) Opstil en diff.ligning til beskrivelse af rumfanget V af væsken skålen som funktion af tiden t.
Har en opgave her som jeg er kørt død i...
Det indre af en dyb skål har form som det omdrejningslegeme der fremkommer når funktionen
f(x)=kvadratrod af x (x>=0)
roteres 360 grader om førsteaksen.
Skålen fyldes med væske der tilføres med en konstant hastighed c pr. tidsenhed
Først skal jeg bestemme væskens rumfang som funktion af dybden h - Det har jeg gjort.... MEN
b) Opstil en diff.ligning til beskrivelse af rumfanget V af væsken skålen som funktion af tiden t.
Svar #2
23. oktober 2007 af Fugl89 (Slettet)
Mange tak...
Men i den næste opgave skal jeg bestemme et udtryk for V(t) når det oplyses at skålen er tom til t=0...
Ved godt sådan nogenlunde hvordan jeg skal gøre, men synes ikke jeg kan få konstanterne til andet end nul..!!!!!!!
Men i den næste opgave skal jeg bestemme et udtryk for V(t) når det oplyses at skålen er tom til t=0...
Ved godt sådan nogenlunde hvordan jeg skal gøre, men synes ikke jeg kan få konstanterne til andet end nul..!!!!!!!
Skriv et svar til: Diff.ligning!!!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
