Matematik

1/x

22. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
1/x er det det samme som bare et X ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2007 af mathon

1/x = 1 divideret med x - altså reciprokværdien til x

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2007 af Esbenps

#0
Hvis nu du prøvede at indsætte et tal istedet for x, så ville det være meget let se:

for x = 5:

1/5 = 5

Nej, det passer vist ikke...

Skriv et svar til: 1/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.