Matematik
Determinant
24. oktober 2007 af
Janeerendarling (Slettet)
Hej.. er der nogen der kan forklare mig hvordan man finder determinanten på TI-89?
Svar #1
24. oktober 2007 af mathon
Define t(a,b,c)={-b/(2a),(4*a*c-b^2)/(4a)}
og derefter
hvis y = 3x^2+4x+5
t(3,4,5)
og derefter
hvis y = 3x^2+4x+5
t(3,4,5)
Svar #2
24. oktober 2007 af Janeerendarling (Slettet)
okay. men hvordan finder du så fx determinanten af a= 3t og 2 og b= 1 og 2?
Svar #5
24. oktober 2007 af Janeerendarling (Slettet)
jeg forstår ikke hvad du mener med abc? jeg skal finde determinanten for 2 vektorer. vektorer a hedder 3t og 4 b hedder 1 0g 2..
når man skal regne det ud i hovedet hedder formlen det(a,b) = a1*b2-a2*b1, men jeg vil gerne vide hvordan man regner det ud på lommeregneren..
når man skal regne det ud i hovedet hedder formlen det(a,b) = a1*b2-a2*b1, men jeg vil gerne vide hvordan man regner det ud på lommeregneren..
Skriv et svar til: Determinant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
