Debat

Studenter-mad

25. maj 2004 af englebassen20 (Slettet)
Hejsa allesammen..

Ja nu er tiden endelig kommet for mig.. J bliver student til sommer! Rigtig dejligt!
Derfor har jeg et spørgsmål!
Er der nogle der har en god ide til noget "let" mad (altså noget som ikke ligger så tungt i maven c",)) og evt. noget at drikke til!?
Jeg synes nemlig bare vi skal nøjes med en lidt mindre forfriskning da der er arrangeret nogle stop undervejs hvor vi får et ordentligt måltid!

Håber at i har nogle gode ideer!
På forhånd tak for hjælpen..


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2004 af Peden (Slettet)

Pas på med jordbær og vandmelon, det fik vi lige lidt for meget af på vores tur :)

Eventuelt kunne du finde på noget mexikansk halløj, noget med lidt tortilla-chips, guacamole(?) og lidt andre småtterier, og måske tequila til, så er der da et tema :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2004 af Ktulu (Slettet)

Mine forældre kører en frisk og kold 'velkomstdrink' med cider, hvidvin, saft ost - uden de store procenter. Min familie er forholdsvist sent på ruten, og folk vil netop have noget koldt og forfriskende. Procenter får man også nok af i sine bajere.
Det værste, man kan gøre - vil jeg mene - er, at stille 2 kasser bajere - dem har sgu selv massere af!

Mht maden, laver de gamle nogle mini-pizzaer - salt er også noget, der er lækkert efter så meget vædske.

Denne 'menu' hittede stort til min storebrors kørsel i hvert fald.

God tur!

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2004 af Peden (Slettet)

Forresten: Husk at have nogen kasser øl klar til starten af turen fra gymnasiet. Det havde vi ikke, så vi kunne ikke skåle før end vi havde kørt en kilometer eller to :)

En anden god ide er at lave et banner til at sætte bag på vognen:
"1 dyt = dameskål, 2 dyt = herreskål, 3 dyt = fællesskål" Det var til god underholdning.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2004 af Ktulu (Slettet)

Grinern idé!

Udvidet model:

4 dyt = til bunden, over 5 dyt = flasken igennem foruden! ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2004 af iB (Slettet)

#3
" Det havde vi ikke, så vi kunne ikke skåle før end vi havde kørt en kilometer eller to :)"
Elendig planlægning!!!! ;o)

-Jeg troede at det var almindeligt, at støste og mindste størelse i hue, skal gi en kasse i vognen. Det er jo minimun 2 kasser (og gerne flere, hvis flere har samme ekstreme størelser i hue), og så er stemningen i hvert fald sikret ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2004 af Lasse

Flere "hue regler"

https://www.studieportalen.dk/services/guides/studenterhuen.php

Gid det var mig der skulle igennem de dage igen - det var sq tider :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2004 af Peden (Slettet)

Nu har du så en SV650'er ikke?

Det er næsten lige så godt:)

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. maj 2004 af Lasse

Hehe - det kan der være noget om :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. maj 2004 af Jean

Husk Champangen, hvis det er tidligt på ruten..

Et staldtip herfra er, at den gule enke let kan udskiftet med den mere prisbillige Larson brut !

Her hører der selvfølgelig jorbær til.

Ellers kan man lave sådan nogle trekantssandwhiches med divese pålæg, også en sikker vinder.

Til turen kan jeg i øvrigt foreslå en ølbon. Det kunne evt. være 3 hurtige dyt og 3 langsomme for at bunde den.

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. maj 2004 af Jean

udskiftes

Brugbart svar (0)

Svar #11
26. maj 2004 af Niels (Slettet)

Det med at dytte lyder som en fed ide - men hvis man kører i hestevogn er det vel ikke så smart. Til kørekort lærer man jo man aldrig må dytte af heste og traktorer :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
26. maj 2004 af Casanova (Slettet)

>>>Niels!

Hvis du giver hestene en lille sjat, fatter de da ikk noget.. :->

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. maj 2004 af 1. Charlotte (Slettet)

Piratos var et stort hit til min brors studentervognstur!

Brugbart svar (0)

Svar #14
09. juni 2004 af x1 (Slettet)

Er det virkeligt så slemt at servere øl til vognturen i stedet for alt muligt fancy og kreativt. Det havde jeg da tænkt mig, men hva sys folk?!

Brugbart svar (0)

Svar #15
09. juni 2004 af Xabbu (Slettet)

Her har vi også tænkt os at servere øl + sodavand når flokken kommer. Mad har vi ikke tænkt så meget på endnu, men evt. minipizzaer eller pølsehorn.

Brugbart svar (0)

Svar #16
09. juni 2004 af sofi11231 (Slettet)

Det er en genial ide med et tema som mexikaner temaet i #1. Det giver lidt afveksling fra de andre steder. Hvis I gør det rigtig gennemført, bliver det måske stoppet hos dig alle senere hen vil huske tilbage på...

Brugbart svar (0)

Svar #17
09. juni 2004 af Peden (Slettet)

Øl skal der til, det er til at forholde sig til, og med for meget sprit, så går folk kolde, og det er jo ikke optimalt.

Brugbart svar (0)

Svar #18
09. juni 2004 af Ktulu (Slettet)

Husk: den som har ... giver en kasse øl:
mindste hue
største hue
højeste snit
laveste snit
et 13-tal på beviset (to 13-tal = to kasser øl osv...)

Det skulle gerne give lidt øl til de første par stop... (:

Brugbart svar (0)

Svar #19
09. juni 2004 af madsbs (Slettet)

Hmm det ville blive en dyr fornøjelse for nogen af os;-)

Brugbart svar (0)

Svar #20
09. juni 2004 af Ktulu (Slettet)

madsbs:

du tænker på at have det laveste snit...? ;)

Skriv et svar til: Studenter-mad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.