Matematik
nulpunkt i polynomiet.
27. oktober 2007 af
ZOZ (Slettet)
Hej, nogen som kan hjælpe mig med denne opgave?
Vis, at 2 er nulpunkt i polynomiet f(x)= x^3 - 4x^2 -4x + 16.
Vis, at 2 er nulpunkt i polynomiet f(x)= x^3 - 4x^2 -4x + 16.
Svar #4
27. oktober 2007 af janko (Slettet)
for at vise det skal du netop sætte 2 på x's plads.
idet det giver nul, har du vist at 2 er nulpunkt i polynomiet f(x)= x^3 - 4x^2 -4x + 16.
idet det giver nul, har du vist at 2 er nulpunkt i polynomiet f(x)= x^3 - 4x^2 -4x + 16.
Svar #5
27. oktober 2007 af ZOZ (Slettet)
Men hvordan skal jeg så formulere svaret? Det forstår jeg ikke helt..
Skriv et svar til: nulpunkt i polynomiet.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
