Matematik

Afstandsberegning

28. oktober 2007 af john_b (Slettet)
Mangler en formel for udregning af afstanden fra en linie,m, til et punkt,D?

Hvis der altså findes sådan en?!

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Uha, det har vi virkelig været igennem mange gange herinde, kan du ikke forsøge at finde det i arkivet?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2007 af JonesJ2 (Slettet)

Ellers kan jeg fortælle dig at den er

dist(P,m) = (ax1+by1+c) / kvadratroden af(a^2 + b^2)

punktet er (x1,y1), og ligningen er (selvfølgelig på formen ax+by+c=0

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af Riemann

#2
Husk at sæt numerisk værdi omkring tælleren:

dist(P,m) = (|ax1+by1+c|) / kvadratroden af(a^2 + b^2)


Skriv et svar til: Afstandsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.