Matematik
Hjææælp
28. oktober 2007 af
Nisa1 (Slettet)
Linear regression (ax+b)
regEQ(x) =.050693x +2.9299
a = .050693
b = 2.3299
r = .999131
r^2= .998264
GIV EN BETYDNING AF A OG B I MODELLEN?
regEQ(x) =.050693x +2.9299
a = .050693
b = 2.3299
r = .999131
r^2= .998264
GIV EN BETYDNING AF A OG B I MODELLEN?
Svar #1
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)
Dååååååååååååååååååååårliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ooooooooooooveeeeeeeeeeeerskriiiiiiiiiiiiiiift.
a= hældnig
b= skræing med y akse
a= hældnig
b= skræing med y akse
Skriv et svar til: Hjææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
