Matematik

Aflevering til IMORGEN heeelp

28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

Følgende tabel angiver Emmas vægt i dagene efter hendes fødsel

Alder i dage: 8 22 35 51
Vægt i kilo : 3,3 4,1 4,7 5,5

1. Gør rede for at Emmas vægt med god tilnærmelse vokser lineært med tiden

2. Find ved hjælp af regression en ligning for den lineære model

3. Giv en betydning af a og b i modellen

4. giv en PROGNOSE for hvad Emma vægt er når hun er 13 år ifølge modellen – kommenter dette resultat.


Svar #1
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

Jeg mangler opg 3 og 4, fatter intet af de to opgaver :'(

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2007 af hiat (Slettet)

Kom med dit eget bud først, så er jeg sikker på, at andre gerne vil hjælpe.

Og husk en bedre overskrift næste gang - fx "lineær regression."

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af hiat (Slettet)

Kunne du skrive den fundne forskrift?
Du har vel vægten (y) som funktion af alderen (x). Så sætter du y = 13 (husk at omregne til dage) og isolerer x.

Svar #4
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

ej dte forstod jeg ikke ?

Svar #5
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

er der ikke nogen der kan LAVE OPG 4 ??????????????????????

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

y=ax + b... Hvor a er hældningen... b er skræing med y akse (vægt ved fødsel). #3 x sættes = 13
hvis du vil have vægten sætter du tallene ind y = a * 13 +b
Regner med du har a og b

Svar #7
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

hvilken opg har du lavet ? 3 el 4?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

Har ikke lavet nogen af opgaverne... Det er det du skal... Prøver at hjælpe dig...

Svar #9
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

jamen jeg siger jo at jeg ikk forstår det, hvis jeg forstod det havde jeg nok ikke spurgt !


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. oktober 2007 af Stenalt (Slettet)

Tror du ik jeg er klar over det... Forstår du ting bedre når andre løser tingene for dig??? Så skriv hvor du er nået til og hvor du PRÆCIS sidder fast så skal jeg nok hjælpe dig... Skriver du nedladende igen stopper jeg i denne tråd... deal?

Brugbart svar (0)

Svar #11
28. oktober 2007 af JesperJuul (Slettet)

Hvis du ikke selv gider være konstruktiv, så gider folk nok heller ikke hjælpe dig.

Du siger, du har løst opg. 1 og 2. Hvad med i første omgang at skrive svarene til disse?, da de kræves til løsning af 3 og 4...

Svar #12
28. oktober 2007 af Nisa1 (Slettet)

svarettil opg 2 er

2)
Linear Regression (ax+b)
regEQ(x) =.050693 + 2.3299
A = .050693
B = 2.3299
R = .999131
R2= .998264

Skriv et svar til: Aflevering til IMORGEN heeelp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.