Matematik
LOST ...
30. oktober 2007 af
Ahenning (Slettet)
Hej sidder med nogle opgaver som jeg ikke lige kan hitte ud af...
nr. 1
Fire variable sørtelser er forbundet ved formlerne R=R0*(1+a*t) og U=R*I hvor R0 og a er konstander
opstil en formel der ud trykker t ved U og I..
Nogen der lige kan give et hint elelr noget..?
nr. 2
Bestem k, så -2 er rod i polynomiet p(x)=x^3+kx^2-3x+6
Nogen der gider hjælpe please..
Hilsen Andreas
nr. 1
Fire variable sørtelser er forbundet ved formlerne R=R0*(1+a*t) og U=R*I hvor R0 og a er konstander
opstil en formel der ud trykker t ved U og I..
Nogen der lige kan give et hint elelr noget..?
nr. 2
Bestem k, så -2 er rod i polynomiet p(x)=x^3+kx^2-3x+6
Nogen der gider hjælpe please..
Hilsen Andreas
Svar #1
30. oktober 2007 af peter lind
Opgave 1. Sæt R fra den første ligning ind i den anden ligning. Isoler derefter t.
2) Løs ligningen p(-2) = 0
2) Løs ligningen p(-2) = 0
Svar #2
30. oktober 2007 af Ahenning (Slettet)
Tjae sådan ville ejg også gøre men hvordan isolerer du lige t..
Skriv et svar til: LOST ...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
