Matematik

Ubestemte integraler.. det haster..

31. oktober 2007 af Mucahida (Slettet)
Hej...

Jeg er igang med en aflevering hvor jeg skal angive en del ubestemte integraler dog sidder jeg fast i fire stykker håber der er nogen der kan hjælpe...

1: integral ^(-4x^-7 - (6/x^5)dx

2: integral(-3/5^-3 +6x^-2)dx

3: integral (3x^3-7x^2+2x-1)dx

4: integral ((-3/5)x^-3 +6x^-2)dx


jeg kan ikke rigtig komme videre med disse..

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2007 af mathon

benyt

1) S k*x^ndx = k*1/(n+1)*x^(n+1) = k/(n+1)*x^(n+1)

og

2) S k/x^ndx = S k*x^(-n)dx og dernæst reglen i 1)


Skriv et svar til: Ubestemte integraler.. det haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.