Matematik

f'(x)

04. november 2007 af mryd (Slettet)
Den her opg er bare lort for mig... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. håber I kan hjælpe.

funktionen f er givet ved f(x)= x^3-9/2*x^2+6
hvordan finder jeg f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2007 af mathon

benyt

(k*x^n)' = k*(n*x^(n-1)) = k*n*x^(n-1)

eks.

(5*x^12)' = 5*12*x^11 = 60x^11

Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.