Matematik
polynomier..
04. november 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hejsa..
Jeg har fået denne opgave og jeg var der ikke den dag vi i klassen gennemgik det, så hvis der er nogen, der kan forklare mig, hvordan man løser denne opgave:
Bestem tallet a, så 2 er rod i polynomiet:
p(x) = x^2 + ax + 8
Jeg har fået denne opgave og jeg var der ikke den dag vi i klassen gennemgik det, så hvis der er nogen, der kan forklare mig, hvordan man løser denne opgave:
Bestem tallet a, så 2 er rod i polynomiet:
p(x) = x^2 + ax + 8
Svar #1
04. november 2007 af Jasmine88 (Slettet)
og nårh ja, derefter skal jeg for det fundne tal a bestemme den anden rod i p(x)
Svar #2
04. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du løser bare på normal vis. Da x = 2 er rod i p, er

som omskrives til

Derefter kvadrerer du udtrykket og løser med hensyn til a.
Svar:
a = 6
Du løser bare på normal vis. Da x = 2 er rod i p, er
som omskrives til
Derefter kvadrerer du udtrykket og løser med hensyn til a.
Svar:
a = 6
Skriv et svar til: polynomier..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
