Matematik
Diffentialregning :/
05. november 2007 af
Janik-123456 (Slettet)
Halløjsa.
Har en opgave her der lyder;
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P.
En af dem ser således ud:
F(x)=kvad(x)/3-kvad(x), P(4,2)
Hvordan skal man klare den?
Må gerne bruge min ti-89’er.
Tak på forhånd :)
Har en opgave her der lyder;
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P.
En af dem ser således ud:
F(x)=kvad(x)/3-kvad(x), P(4,2)
Hvordan skal man klare den?
Må gerne bruge min ti-89’er.
Tak på forhånd :)
Svar #1
05. november 2007 af dnadan (Slettet)
1. Find F'(x)
2. Beregn tallet F'(4)(som svarer til a, i f(x)=ax+b)
3. Beregn b ved: b=-F'(x)*x+F(x)
2. Beregn tallet F'(4)(som svarer til a, i f(x)=ax+b)
3. Beregn b ved: b=-F'(x)*x+F(x)
Skriv et svar til: Diffentialregning :/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
