Matematik
projektion
07. november 2007 af
Ponine (Slettet)
Jeg har et punkt C(0,1,0)
og en plan a: 2x+z-2=0.
jeg skal så bestemme koordinatsættet C's projektion på a.
jeg har vel så normalvektoren (2,0,1) så er det jeg går lidt i stå.
og en plan a: 2x+z-2=0.
jeg skal så bestemme koordinatsættet C's projektion på a.
jeg har vel så normalvektoren (2,0,1) så er det jeg går lidt i stå.
Svar #1
07. november 2007 af mathon
find først C's afstand fra planen a:
dist (a,C(0,1,0)) = (|2*0+0-2|/sqr(5)......
dist (a,C(0,1,0)) = (|2*0+0-2|/sqr(5)......
Svar #2
07. november 2007 af Ponine (Slettet)
okay.. men hvad så? :) rumgeometri er ikke min stærke side.
Skriv et svar til: projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
