Matematik
normalfordeling
07. november 2007 af
babe87 (Slettet)
Hej alle sammen jeg fået en opgave om normalfordeling..
Men jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den, så jeg håber der er en jer som kan hjælpe mig...
Opgaven lyder sådan her:
En normalfordeling er givet ved x~N(µ = 100; s = 30)
A) Tegn sumkurven for denne normalfordeling
(Hvordan finder jeg frem til de punkter som jeg skal bruge)
B) Bestem sansynligheden P(60=X=120)
Håber der er en som kan hjælpe mig da jeg ikke forstå noget af denne opgave...
Men jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den, så jeg håber der er en jer som kan hjælpe mig...
Opgaven lyder sådan her:
En normalfordeling er givet ved x~N(µ = 100; s = 30)
A) Tegn sumkurven for denne normalfordeling
(Hvordan finder jeg frem til de punkter som jeg skal bruge)
B) Bestem sansynligheden P(60=X=120)
Håber der er en som kan hjælpe mig da jeg ikke forstå noget af denne opgave...
Svar #1
07. november 2007 af peter lind
A) Det slår du op i et regneark, matematikprogram eller lignende.
B En variabel kan ikke samtidig være 60 og 120, så svaret må være 0.
B En variabel kan ikke samtidig være 60 og 120, så svaret må være 0.
Skriv et svar til: normalfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
