Matematik
x=lnt-1
11. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
Hej, jeg ska isolere t i ovenstående ligning.
Bliver t=e^x+1
eller t= e^x-1?
Bliver t=e^x+1
eller t= e^x-1?
Svar #1
11. november 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Har du lyst til at udregne nogle potenser, har prøvet selv mange gange nu.
Svar #3
11. november 2007 af apandersen (Slettet)
Jeg går ud fra du mener ligningen x=ln(t)-1. Jeg får:
x=ln(t)-1 <=> ln(t)=x+1 <=> t=e^(x+1)
x=ln(t)-1 <=> ln(t)=x+1 <=> t=e^(x+1)
Skriv et svar til: x=lnt-1
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
