Matematik

Hjæælp:)

14. november 2007 af TineHR (Slettet)
Jeg skal reducere følgende udtryk:

5x-(1-3x)

3,7*a-a-a

5-8x+4(2x-1)

(10-15a)/5-3a

Hvordan gør man det? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af mathon

5x-(1-3x) = 5x-1+3x = 8x-1

Svar #2
14. november 2007 af TineHR (Slettet)

okay tak.
nu kan jeg godt se hvordan man gør..
den eneste jeg bare ikke kan finde ud af er 3,7*a-a-a??

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2007 af mathon

3,7*a-a-a = 3,7*a-1a-1a = (3,7-1-1)a = 1,7a

Skriv et svar til: Hjæælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.