Matematik
Ensvinklede trekanter
31. maj 2004 af
Export (Slettet)
Er der ikke en klog person, der kan give mig et bevis for, at forholdet mellem de tre par af sider i to ensvinklede trekanter er konstant? Altså at der for to ensvinklede trekanter ABC og A'B'C' gælder, at
a = k*a'
b = k*b'
c = k*c'
a = k*a'
b = k*b'
c = k*c'
Svar #3
01. juni 2004 af Export (Slettet)
Gider du ikke forklare det lidt nærmere? Jeg er ikke så god til matematik.
Svar #4
01. juni 2004 af limabean (Slettet)
Der findes en del gode sider på nettet, der forklarer beviser.... Her er nogle af dem:
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/
http://www.cut-the-knot.com/
http://cow.math.temple.edu/~cow/cgi-bin/manager
http://www.esbjergstats-gym.dk/uo/matematik_links.htm
Held og lykke med det hele!
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/
http://www.cut-the-knot.com/
http://cow.math.temple.edu/~cow/cgi-bin/manager
http://www.esbjergstats-gym.dk/uo/matematik_links.htm
Held og lykke med det hele!
Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
