Engelsk

Engelsk - hjælp

18. november 2007 af Ulku-Sevdalisi (Slettet)
Hej vil i ikke rette min fejl, og oversætte resten? Skal oersættes til engelsk.. Har har oversat noget af det, jeg kan bare ikke det der engelsk..


Dansk:

Disciplin er nødvendig!
Grunden til at disciplin ikke er til at komme udenom i børneopdragelse er, at det er disciplinen der viser barnet, hvad der er acceptabel opførsel.
Man sætter grænser for barnet for at lærer hvordan man opfører sig i samfundet. Man lærer barnet, hvad det er der forventes af det, og man lærer det samtidig selvdisciplin. Alt dette er nødvendigt, hvis man vil opnå at ens barn bliver et ansvarsfuldt menneske.

Disciplin er en vanskelig ting, for den kræver megen konsekvens. Det er nyttesløst i børneopdragelse, at nogle regler gælder én dag hvis de ikke også gælder den næste dag. Inkonsekvens og manglende disciplin giver forvirrede rodløse børn, der hele tiden afprøver én for at finde ud af, hvordan verden hænger sammen. Konsekvens kan være meget krævende. Særligt hvis man selv er lidt trætte og bare har lyst til at lade stå til. Til det er der ikke andet at sige, end det at være forældre er et ansvarsfuldt job 24 timer i døgnet. Det er en stor støtte og moralsk hjælp, hvis man på forhånd har talt om hvordan man vil have det. Så kan man støtte hinanden i de situationer, hvor det er fristende bare at give efter for at få fred.


Engelsk:


Disciplin is necessary!

The reason for not being able to avoid disciplin in upbringing of a child is that it's the disciplin that shows the child what's acceptable behaviour. You set a limit to the child to teach how you have to behave in the society. You teach the child, what it is ther expects of the child, and you teach contemporary selfdiciplin. All this is necessary, if you want to get you child become a responsible human.

Skriv et svar til: Engelsk - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.