Matematik
nulpunkt
18. november 2007 af
Nanaa (Slettet)
Hvordan bestemmer man nulpunkterne for en graf? Og hvordan bestemmer man dem hvis der er 2?
funktionen hedder f'(x)= (x^2)-8x
funktionen hedder f'(x)= (x^2)-8x
Svar #1
18. november 2007 af dnadan (Slettet)
nulpunkter:
funktionen sættes lig 0 og ligningen løses
dvs i dette tilfælde:
0=(x^2)-8x løs denne ligning for at finde de to nulpunkter(benyt nulreglen)
funktionen sættes lig 0 og ligningen løses
dvs i dette tilfælde:
0=(x^2)-8x løs denne ligning for at finde de to nulpunkter(benyt nulreglen)
Skriv et svar til: nulpunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
