Matematik
Hjæææælp :(
18. november 2007 af
Nisa1 (Slettet)
Hej allesammen, vil i ikke være søde og hjælpe mig, er virkelig lost, har prøvet at lave det 100 gange men kan ikke.
Produktionen af vedvarende energi i Danmark kan i perioden 1999-2004 tilnærmelsesvis beskrives ved en lineære model
f(x)=ax+b,
Hvor x er antal år efter 1999, og f(x) er den årlige produktion af vedvarende energi, målt i enheden TJ. det oplyses, at f(0)=6681 og f(3)9311.
1 = Bestem tallene a og b.
svar: (y = 876,667x + 6681)
Hvad fortæller tallet a om danmarks produktion af vedvarende energi? ( hvad skal jeg skrive her?)
2 = Bestem Danmarks produktion af vedvarende energi i 2005 ifølge modellen.
Kommenter modellen, når der oplyses, at produktionen af vedvarende energi i 2005 var 10 417 TJ.
Produktionen af vedvarende energi i Danmark kan i perioden 1999-2004 tilnærmelsesvis beskrives ved en lineære model
f(x)=ax+b,
Hvor x er antal år efter 1999, og f(x) er den årlige produktion af vedvarende energi, målt i enheden TJ. det oplyses, at f(0)=6681 og f(3)9311.
1 = Bestem tallene a og b.
svar: (y = 876,667x + 6681)
Hvad fortæller tallet a om danmarks produktion af vedvarende energi? ( hvad skal jeg skrive her?)
2 = Bestem Danmarks produktion af vedvarende energi i 2005 ifølge modellen.
Kommenter modellen, når der oplyses, at produktionen af vedvarende energi i 2005 var 10 417 TJ.
Svar #1
18. november 2007 af Teazy (Slettet)
a som er 876,667 fortæller jo netop hvor mange TJ energi DK producerer pr år.
2)Altså 2005 må netop være 6 år efter 1999, så sæt 6 ind på x's plads, og du har DK's produktiona af vedvarende energi i år 2005.
2)Altså 2005 må netop være 6 år efter 1999, så sæt 6 ind på x's plads, og du har DK's produktiona af vedvarende energi i år 2005.
Skriv et svar til: Hjæææælp :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
