Matematik
Integralregning
20. november 2007 af
Drejet (Slettet)
f(x) = 2/(x+1)
Grafen for f afgrænser sammenmed førsteaksen og linjerne med ligningerne X=2 og X=4 en punktmængde M der har et areal...
Beregn arealet M
Hvordan omskriver jeg den funktion så jeg kan finde stamfunktionen?
Grafen for f afgrænser sammenmed førsteaksen og linjerne med ligningerne X=2 og X=4 en punktmængde M der har et areal...
Beregn arealet M
Hvordan omskriver jeg den funktion så jeg kan finde stamfunktionen?
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
