Matematik
Er dette skrevet rigtigt op!?
20. november 2007 af
ggf (Slettet)
http://peecee.dk/?id=80090
http://peecee.dk/?id=80091
Er disse skrevet rigtigt op?
Skal jeg undlade pilene og bruge "=" tegnet istedet for?
http://peecee.dk/?id=80091
Er disse skrevet rigtigt op?
Skal jeg undlade pilene og bruge "=" tegnet istedet for?
Svar #1
20. november 2007 af Teazy (Slettet)
Jeg vil forkorte den til følgende:
c^2 = a^2 + b^2 <-> c = sqrt(a^2 + b^2)= sqrt(5,3^2 + 4,2^2) = ....
c^2 = a^2 + b^2 <-> c = sqrt(a^2 + b^2)= sqrt(5,3^2 + 4,2^2) = ....
Svar #2
20. november 2007 af Teazy (Slettet)
i 2'eren. Hvis du sletter de 2 sidste <-> og erstatter dem med =. Og så samtidig fjerner de 2 sidste cos(F), så ser det godt ud :)
Skriv et svar til: Er dette skrevet rigtigt op!?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
