Matematik
Differentialregning
23. november 2007 af
Niinnaaah (Slettet)
Hej alle.
Er der nogen, der kan hjælpe med at differentiere denne funktion?
(6x^4+x^2)(4scr(x)-1)
Er der nogen, der kan hjælpe med at differentiere denne funktion?
(6x^4+x^2)(4scr(x)-1)
Svar #1
23. november 2007 af dnadan (Slettet)
benyt reglen(såfremt der menes:(6x^4+x^2)*(4sqrt(x)-1)):
f(x)=g(x)*h(x) hvoraf f'(x)=g'(x)*h(x)+h'(x)*g(x)
f(x)=g(x)*h(x) hvoraf f'(x)=g'(x)*h(x)+h'(x)*g(x)
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
