Matematik
andengradspolynomium
25. november 2007 af
oOsileOo (Slettet)
Hej håber der en utrolig venlig sjæl, der vil hjælpe mig med et stort matematisk problem :)
Jeg skal omregne denne funktion til et andengradspolynomium:
f(x)=(x-2)^2(x+1)-(x-3)^2(x-1)+x(x-1)-x(x+4)+(3x+2)^2-13
Jeg skal omregne denne funktion til et andengradspolynomium:
f(x)=(x-2)^2(x+1)-(x-3)^2(x-1)+x(x-1)-x(x+4)+(3x+2)^2-13
Svar #1
25. november 2007 af dnadan (Slettet)
benyt dine kvadratsætninger.
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
og reducer herefter udtrykket så meget som muligt.
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
og reducer herefter udtrykket så meget som muligt.
Svar #2
25. november 2007 af oOsileOo (Slettet)
jeg har prøvet, men resultatet bliver meget underligt :(
Skriv et svar til: andengradspolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
