Matematik

Hvorfor faen er det lige der skal +- for kvardratrod?

25. november 2007 af DennisDeH (Slettet)
Hey Students

Hvorfor er det lige der skal +- for et kvardratrodstegn?
Altså en forklaring jeg skal bruge :)

Jeg kan sq ikke lige huske det desværre, og da jeg gerne vil vide hvad fanden jeg laver i stedet for at skrive ned hvad læreren dikterer, så er det sq nok en god ide at finde ud af det:)

MvH Dennis

Svar #1
26. november 2007 af DennisDeH (Slettet)

I ved, ligesom foran diskriminantleddet i løsningsformlen

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2007 af badooo (Slettet)

Eksempelvis:

9 = 3^2 eller (-3)^2

Svar #3
26. november 2007 af DennisDeH (Slettet)

Aha..

og hvis jeg har en ligning der siger følgende?

1=x^2

x=+-1

Que?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2007 af badooo (Slettet)

Jeps, da både 1^2 og (-1)^2 = 1



Skriv et svar til: Hvorfor faen er det lige der skal +- for kvardratrod?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.