Matematik

Isoler x.

26. november 2007 af aprondiee (Slettet)
Hvordan isoleres x i følgende ligning:

(1/(x^2))+1=2

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2007 af KristofferFage (Slettet)

1/x^2 + 1 = 2

1/x^2 = 1

1 = x^2

sqrt(1) = x

Svar #2
26. november 2007 af aprondiee (Slettet)

Tak..
hvad så med denne ligning?

-(2)/(x^3)=2

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2007 af KristofferFage (Slettet)

...

-(2)/(x^3)=2

-2 = 2x^3

-1 = x^3

3sqrt(-1)=x

-1=x

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2007 af Teazy (Slettet)

den første. x = +-1

Skriv et svar til: Isoler x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.