Matematik

Excentricitet

28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Hvad kan det være, at excentriciteten er over 1 ved hyperbler?

Svar #1
28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)

Hallo?!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2007 af mathon

hyperbler er defineret som keglesnit, hvor e(xcentriciteten)>1

dvs.

{P| |PF| = e*|lP| og e>1}, som fører til

x^2/a^2 - y^2/b^2 = 1 og a>b og b^2/a^2 = e^2 - 1

Skriv et svar til: Excentricitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.