Debat

Klogeste på studi

02. december 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Hvem (fraregnet mig) er den klogeste på studieportalen? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2007 af :D (Slettet)

Det tror jeg egentlig ikke er noget vi udmiddelbart kan påpege idet folk har, hver deres fag de er gode til.


:D

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2007 af -Zeta- (Slettet)

Antag først at;


Derved fås: http://peecee.dk/uploads/1207/3_iq.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2007 af Roman Garcia (Slettet)

Kloghed = IQ

Det er da noget af en påstand, som overhovedet ikke bygger på noget sagligt grundlag.
Så kunne man ligeså godt skrive:

Hukommelse = Kloghed

eller:

Sociale færdigheder = Kloghed

eller:

almen viden = kloghed.


Man kan vel ikke lave en præcis "varebetegnelse" for kloghed.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2007 af josemaria (Slettet)

Enig #3

(Logisk) Intelligens = IQ

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2007 af Janjun (Slettet)

#0
Hmm, mærkeligt emne, hvad vil du opnå via denne tråd? Det giver da ingen mening at oprette sådan et indlæg?

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. december 2007 af josemaria (Slettet)

#5
Janjun, DanielPetersen vil sikkert have modstand. Vi ved jo alle, at han ikke er i den dårlige ende af skalaen, når det gælder om at være intelligent; så han vil sikkert bare se, hvem han kan battle mod..

Tager jeg fejl; Daniel? :P

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2007 af Roman Garcia (Slettet)

#6
Han scorer sikkert højt i en IQ-test, men betyder det, at han er på rette vej til at blive direktør eller lignende?? Hvis man ser på mensa's medlemmer, så er svaret klart nej. Jeg spiller i en fodboldklub, hvor medlemmerne gernerelt har større forretningsmæssig og uddannelsesmæssig succes end mensa.
De IQ-test som benyttes i mensa giver langt fra et nuanceret billede af en persons evner. Derfor er det også kun mensa og militæret som benytter disse former for IQ-test. Militæret skal se, om overhovedet har evner og mensa gør det for sjovt. De virsomheder og organisationer, der har brug for at måle folks evner, såsom rekruteringsevner bruger mange andre prøver, end den mensa bruger. De ser på sociale færdigheder, hukommelse, evner under pres, sproglig kunnen osv.
Det er sjovt, at mensa, som jo beskæftigere sig med intelligens, ikke har indset, at man egentlig ikke måler noget brugbart ved at benytte de former for prøver, som de benytter. Deres prøver er ligeså brugbare, som en at se, hvem der er hurtigst til at løse en professor-terning.

Hvis man vil lave en test, som er seriøs, og som viser den enkelte persons evner i forhold til en anden person, tager det flere dage, og man skal omkring alle de anerkendte intelligenser.

Brugbart svar (0)

Svar #8
02. december 2007 af Epimetheus (Slettet)

#7 endvidere viser undersøgelser af et amerikansk eliteuniversitet, hvor optagelseskravet er en IQ på min 150, at de IKKE producerer flere nobelprisvindere end andre, samt at antallet af registrerede genier heller ikke er større. Det understreger, at IQ ikke har noget at gøre med andet end et diffust mål for noget som ingen ved hvad er eller hvad skal bruges til.

Svaret på spørgsmålet om formålet med denne tråd findes vist kun hos Daniel (om end et bud i retning af SE MIG) nok ikke er helt forkert...

Svar #9
02. december 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 Du har ganske ret; Jeg er et geni om folk kan li' det eller ej.
#7 Ja, jeg bliver nok nødt til at indrømme det. Det er et brud på reglerne, men jeg gør det; Mensa er egentlig ikke så perfekt, som nogen måske tror.. men som medlem kan man ikke nedgøre sin egen klub... Ingen kristne ville nedgøre Jesus.
#8 Du må hellere vende dig til at jeg er så dygtig.. du synes bare ikke om det.. men det er ikke mit problem ;)

Brugbart svar (0)

Svar #10
03. december 2007 af chrisjorg (Slettet)

Kreativitet er en væsentlig vigtigere faktor når man ser på nobelprisvindere og lignende.
Hør ikke på Daniel, han ved ikke hvad han taler om.

Husk bare, lad ikke din egen stemme blive druknet iblandt så mange andre. Find din niche og arbejd med den.

Brugbart svar (0)

Svar #11
03. december 2007 af Frede.. (Slettet)

#0

En eller anden dag kommer du til at fortryde din narcissistiske opførsel. Jeg har ondt af dig...

Brugbart svar (0)

Svar #12
03. december 2007 af Stenalt (Slettet)

Synes indlæg #0 tydeligt viser at bare fordi man er god til matematik og med i mensa er det ikke ensbetydende med at man er specielt godt begavet... Det her indlæg er jo direkte til at grine af...

Brugbart svar (0)

Svar #13
03. december 2007 af akadina (Slettet)

Hej Daniel Pedersen

Hvad er meningen med dit indlæg? Hvad vil du have ud af det?

Har du seriøst regnet med at samtlige af SP's brugere ville skrive deres IQ som svar, så der kunne laves en rangordnet liste, indelt efter matematisk-logisk inteligens? Hvad vil du i så fald bruge det til?


Brugbart svar (0)

Svar #14
03. december 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

Han vil sikkert se hvem han kan battle mod... som Josemaria siger

Brugbart svar (0)

Svar #15
03. december 2007 af Maria1988 (Slettet)


Eller bare gøre sig bemærket. Nu er der jo kommet en liste over "populære medlemmer" - der skulle han vel gerne holde sin plads.

Brugbart svar (0)

Svar #16
03. december 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

Det har du fuldstændig ret i :) Maria

Brugbart svar (0)

Svar #17
03. december 2007 af Epimetheus (Slettet)

#9 Du er uden tvivl dygtig til matematik, men der er sgu mange ting du er ringe til; social adfærd, sammenhængende argumentation for bare at nævne et par der er åbenlyse for alle herinde.
- det er i øvrigt ikke mit problem, at du tror du er en gave til menneskeheden; det er vel nærmest ikke noget problem - før du selv opdager, at du blot er et helt almindeligt menneske som tilfældigvis kan finde ud af matematik (en videnskab, der by the way er kendetegnet ved sin a prioriske karakter, og derfor ikke siger en skid om virkeligheden; hvorfor matematik ikke passer på noget fakultet)

#11 - enig; hvis han havde fulgt med i sin old-undervisning i gymnasiet ville han jo vide at hybris følges af nemesis. Eller i mere prosaisk terminologi: højt at flyve - dybte at falde

Brugbart svar (0)

Svar #18
03. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#9 "Du må hellere vende dig til at jeg er så dygtig.. du synes bare ikke om det.. men det er ikke mit problem ;)"

Jeg tror ikke, at der er nogen, som ikke synes om, at du er dygtig. Det er SLET ikke det, som er problemet. Problemet er, at du altid skal nedgøre andre for at hævde dig selv. Det er en meget mærkelig adfærd for en klog person. Man skulle tro, at du kunne bruge noget af din "enorme" vid på at hjælpe andre i stedet for at nedgøre dem. Hvis du virkelig er så klog som du selv, siger synes jeg, at du skulle bevise det, i stedet for at nedværdige dig selv til den her slags indlæg!

Brugbart svar (0)

Svar #19
03. december 2007 af Alkymisten (Slettet)

Jeg beklager min frækhed og måske til tider mangel på respekt, men kan simpelthen ikke dy mig og må derfor lige poste!

#0

Igen! Dine latterlige indlæg indkiere blot den umådelige dumhed du er i besiddelse af! Taget dit IQ i betragtning (nu er du med i mensa), så er du ikke ligefrem begavet, hvilket ligeledes fremgår af dine øvrrige poster!

Pøj Pøj Peter, ser frem til en anden gang, hvor du dummer dig!


Brugbart svar (0)

Svar #20
03. december 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

SÅ STOPPER FESTEN HER, HVORFOR SKAL I SVINE FOLK TIL! ER DET IKKE NOK, MÅ MAN IKKE PRALE AF, AT MAN ER KLOG I MATEMATIK ELLER NOGET ANDET. WHATEVER.

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 46 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.