Historie

Hjælp til Historie opg. indledning.

02. december 2007 af DerAlte (Slettet)
Hej.
Jeg er igang med min indledning, og jeg kan ikke rigtig komme på noget godt, også tænkte jeg om nogen herinde gad give nogle råd og i den dur. Her er den i hvert fald.

Indledning:
Denne opgave omhandler mellemkrigstiden i Tyskland fra 1919 til 1933. I min opgave vil jeg belyse emnet Hitlers magtovertagelse i Weimarrepublikken. I opgaven vil jeg forsøge at kaste lys på Weimarrepublikken og dens politiske, økonomiske, og sociale situation, fordi det er interessant at finde grundene til hvorfor et land kan lade en politiker med så kontroversielle holdninger komme til magten. Ydermere vil jeg ud fra kilder, såsom NSDAPs parti program, og deres 25 punkts program, analyserer deres politiske holdninger, og hensigter med henblik på fremtiden.

Håber der er nogen der kan hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Hvorfor skrive "Denne opgave" og "I min opgave vil jeg..." Hvis du kan få det væk, vil det hele lyde meget bedre. Hvorfor ikke ret og slet skrive "Jeg vil belyse emnet Hitlers magtovertagelse i Weimarrepublikken."

Du skriver ikke noget om hvilken type opgave, det er du skal aflevere. Derfor er det svært at give dig råd om hvorvidt din indledning er god. Men umiddelbart synes jeg, at den virker fint.

TanteOda




Svar #2
02. december 2007 af DerAlte (Slettet)

Tak for svar TanteOda. Gider du give et eksempel på hvordan jeg kan skrive hvilken type opgave jeg skal lave? Ville være en stor hjælp. Du kan lige få min problem formulering, så er det nok lidt lettere at få et indblik i hvilken opgave det er jeg skal skrive. Ville sætte stor pris på hjælp :)

Problemformulering
I min opgave vil jeg gøre rede for hovedtrækkene i den økonomiske, politiske, og sociale situation i Tyskland under Weimarrepublikken, endvidere vil jeg undersøge på grundlag af en analyse af forskellige kilder Hitlers centrale politiske holdninger i perioden fra 1919-45, ydermere vil jeg vurdere hvilke konsekvenser resultatet af 2. Verdenskrig havde for Tysklands situation i Europa.

Skriv et svar til: Hjælp til Historie opg. indledning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.