Matematik
Haster diff regning
02. december 2007 af
90sawa (Slettet)
f(x)= exp(-x)/(exp(-x)+2)
f'(x)= (-2*exp(x)) / (2*exp(x)+1)^2
vis ud fra differentialkvotienten af funktionen er aftagende.
Kan nogen forklare hvordan man kan se det, kan ikke huske det rigtig..
f'(x)= (-2*exp(x)) / (2*exp(x)+1)^2
vis ud fra differentialkvotienten af funktionen er aftagende.
Kan nogen forklare hvordan man kan se det, kan ikke huske det rigtig..
Svar #2
02. december 2007 af Da-ted (Slettet)
Den er negativ. Altså vil den blive (2*exp(x)) / (2*exp(x)+1)^2 mindre hver gang 1 bliver en større
Skriv et svar til: Haster diff regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
