Matematik
ligningssystemet
02. december 2007 af
crew (Slettet)
Hej.
er der nogle der har et foreslag til hvordan man bestemmer løsningen til ligningssystemet 3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
er der nogle der har et foreslag til hvordan man bestemmer løsningen til ligningssystemet 3x + 4y = 10
4x - 3y = 5
Svar #1
02. december 2007 af Teazy (Slettet)
3x + 4y = 10 -> x = (-4/3)y + 10/3
4x - 3y = 5 -> x = (3/4)y + 5/4
x = x -> (-4/3)y + 10/3 = (3/4)y + 5/4
40/12 - 15/12 = (3/4)y - (-4/3)y
25/12 = 9/12y + 16/12y = (25/12)y
y = 1
x = (3/4)*1 + 5/4
x = 7/4 = 1,75
4x - 3y = 5 -> x = (3/4)y + 5/4
x = x -> (-4/3)y + 10/3 = (3/4)y + 5/4
40/12 - 15/12 = (3/4)y - (-4/3)y
25/12 = 9/12y + 16/12y = (25/12)y
y = 1
x = (3/4)*1 + 5/4
x = 7/4 = 1,75
Skriv et svar til: ligningssystemet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
