Matematik
Haster - differenttial regning
03. december 2007 af
Antikristen (Slettet)
har siddet og knoklet med de her opgaver i langtid snart, så kunne godt bruge niget hjælp.
1) funktionen f er givet ved f(x)= xlnx. Løs uligheden f'(x)<2
funktionen g har forskriften g(x)=b*a^x (opløftet), Bestem tallene a og b eksakt, når det gælder, at g(0)=g'(0)=5.
Pft :)
1) funktionen f er givet ved f(x)= xlnx. Løs uligheden f'(x)<2
funktionen g har forskriften g(x)=b*a^x (opløftet), Bestem tallene a og b eksakt, når det gælder, at g(0)=g'(0)=5.
Pft :)
Skriv et svar til: Haster - differenttial regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
