Matematik

differentiereing

04. december 2007 af Simoneemilie (Slettet)
Jeg har en opgave der hedder: bestem en ligning for tangenten til grafen for f(t)=ln(t^2)+e^t^2 i punktet(1,e).

er der nogen der kan hjælpe... hvad skal jeg begynde med?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2007 af mathon

f'(t) = (1/t^2)*2t - 2e^(2t) = (2/t)-2e^(2t)

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2007 af Johnny5 (Slettet)

så har du tangents ligningen, som siger:
y=f´(x0)(x-x0)+f(x0)

og din x0 er 1 og f(x0) er e.


Svar #3
04. december 2007 af Simoneemilie (Slettet)

tusind tak :)

Skriv et svar til: differentiereing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.