Engelsk

"Gange" på engelsk

07. juni 2004 af D@niel (Slettet)
Hej med jer..

Hvordan siger man "gange" på engelsk?

Altså :

50 kr * 5

eksempelvis...

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2004 af Maria17 (Slettet)

mener det er:

50 "times" 5

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2004 af QaZZaQ

multiply
50 multiplied by 5
Men jeg mener og at man som Maria siger kan sige 50 times 5

Svar #3
07. juni 2004 af D@niel (Slettet)

Jeg var også selv inde på times... Men jeg synes det lyder sådan lidt fordansket...

Jeg bruger multiply..

Tak for hjælpen til jer begge to!

D@niel

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2004 af ababab (Slettet)

Multiply er bedre... c",)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2004 af Agnethe (Slettet)

Times lyder bedre i mit hoved... Jeg tror det er det gængse udtryk.

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. juni 2004 af lion4 (Slettet)

times er den mest rigtig.... fik det at vide af min lærer... en stor professionel;=)

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2004 af Ktulu (Slettet)

ehh, ordet findes i enhver ordbog...

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. juni 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

the product of 5 and 50 = produktet af 5 og 50
5 multiplied by 50 = 5 multipliceret med 50
5 times 50 = 5 gange 50

Det ene er mere formelt end det andet; på engelsk bruges det formelle dog oftere end på dansk.

Skriv et svar til: "Gange" på engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.